Installation

Central-Radio i Skåne hjälper dig med installation av TV & elektronik

Vi installerar din TV & elektronisk utrustning

 

Vi på Central-Radio har väldigt lång erfarenhet och kunskap av installation av diverse utrustning. Vi hjälper dig med exempelvis vägguppsättning av din Platt-TV med en snygg dold kabeldragning, komma igång med din nya förstärkare och mycket mer. Vi hjälper dig också med olika typer av kabelinstallationer.

 

Ibland kan det vara svårt att installera sin nya utrustning för bästa effekt och framför allt om man inte är riktigt bekväm med hur den fungerar. Vi hjälper dig med installationen oavsett vilken typ av utrustning och vilket märke det är.

 

Kontakta oss på Central-Radio för mer information och bokning.

 

Verksamhetsområden

TV-antenn & Parabolservice

 

Vi hjälper dig med montering och service av TV-antenner och paraboler i Lund och Malmö med omnejd.

Installation

 

Problem med att få din TV eller utrustning att fungera som den ska? Vi hjälper dig med installationen.

Reparation TV & Elektronik

 

Vi hjälper dig med reparation av TV och annan elektronisk utrustning.

Kontakta oss

 

 

Besöksadress

Trollebergsvägen 103

22731 Lund

Telefon: 046-2116795

Epost: service@central-radio.se

 

Om oss

Central-Radio etablerades 1947 och har sedan dess reparerat, installerat och monterat elektronisk utrustning. Vi utför reparationer på marknadens alla olika märken och typer av elektronik där vi även är specialiserade på antenner och paraboler. Vi monterar, reparerar och servar alla modeller och ser till att de fungerar. Har du en gammal DVD, VHS, TV, radio med mera som ligger där hemma och inte fungerar? Vi hjälper dig med reparationen. Vi på Central-Radio erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Lund och Malmö.